Beste mensen,

Vandaag op Koningsdag heb ik even geen recept, maar een kleine update over mijn persoonlijke situatie; oftewel een feestelijk nieuwtje!

Nieuwe baan

Ik heb weer werk! En dat heeft ongetwijfeld gevolgen voor de hoeveelheid recepten/berichten die ik ga maken. Toen ik mijn blog begon (nauwelijks een half jaar geleden) gaf ik al aan dat ik geen flauw idee had, hoeveel berichten ik gemiddeld per week zou kunnen gaan maken. Er zitten inmiddels al weken bij, waarbij het me lukt om bijna dagelijks iets te maken, maar dat gaat dus echt veranderen. Ik ga me proberen vast te houden aan 1 bericht per week en wellicht lukt het om het er meer te laten zijn, maar dat zie ik dan wel als het zover is.

Ik vind het in elk geval sjiek om te zien dat dit van niets is uitgegroeid naar 100+ volgers via mail en dagelijks tientallen tot soms honderden bezoekers op de site. Ik hoop je te blijven inspireren, want dat is uiteindelijk mijn doel.

Heb ‘t fijn mensen!

Pascal

Print Friendly, PDF & Email

12 Comments

 1. En dat je weer “regulier” werkt is meer dan fijn, je wil dat de schoorsteen blijft roken. Niettemin heb ik zeer genoten van je recepten, er een paar geprobeerd en er staan er ook nog een aantal op de planning om uit te voeren.
  Om in je eigen woorden te blijven: heb ‘t fijn en geniet ervan, ij geniet in ieder geval mee. Succes!!!

  • He Hans,
   Dankjewel voor je leuke reactie; koken is en blijft mijn passie en ik zal dat zeker ook blijven doen. Het feit dat mensen reageren bevestigt mijn gevoel dat ik mensen wil inspireren en terugkoppeling over succesvol inspireren is daarom heel erg leuk natuurlijk.
   Gruesse, Pascal

 2. Suzanne

  He Pascal, ik volg je blog nog niet zo lang, ken je situatie dus ook niet, maar wat een super goed nieuws!! Gefeliciteerd! Veel succes en met de combinatie nieuwe baan, nieuwe recepten gaat het vast goedkomen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.