Zo dan mensen; hebben jullie ook zo genoten van jullie vakantie? Of zijn jullie nog bezig met de voorbereidingen voor a.s. vakantie? Ik heb ontzettend veel lekkere dingen gemaakt, waarvan ik de recepten nog moet uitwerken, maar ik heb ook zoveel andere leuke dingen gedaan.

Om die reden wil ik vooralsnog even afstappen van 2 berichten per week, maar komt er voorlopig zéker 1 recept per week op zaterdag en als ik voldoende tijd heb, soms een 2de.

Ik wens jullie heel veel (kook)plezier en als je een bovengemiddelde passie in BBQ vindt, kijk dan ook eens op onze BBQ&More Facebook pagina (ik maak deze samen met Mark van der Kolk) – daar komen ook leuke dingen op voorbij! https://www.facebook.com/bbqenmore/

Groeten!
Pascal

Back to work!
#whoopwhoop
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.