2 Comments

 1. Hallo Pascal

  Ik wil dit gerecht gaan bereiden maar hoeveel kip heb ik hier voor nodig ? En is dit gerecht voor 4 personen .

  Alvast bedankt voor je antwoord en wat een geweldige site heb je Top

  • Hoi Ronald,
   Leuk dat je zo enthousiast bent! Geweldig!
   Ik heb er met opzet geen hoeveelheid bijgezet, maar zal dit een beetje tekstueel aanpassen; als ik hier thuis een kilo maak, dan gaat dat ook op, maar er van uitgaande dat je dit als bijgerecht (bij bijvoorbeeld bami of nasi eet) dan is 400-500 gram echt wel voldoende voor 4 personen. Ik maak van 400 gram meestal 9-12 stokjes (doe niet teveel kip op een stokje – 3 of 4 kleine stukjes is prima) en daar is de hoeveelheid marinade ook genoeg voor.
   Heel veel succes en nog meer plezier gewenst! …en als je vragen hebt: shoot!
   Pascal

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.