2 Comments

  1. Belinda

    Zelf maken geef ik toe is zeker puur ( der) van smaak want je wordt er inderdaad niet vrolijk van als je de verpakking leest ( meestal aan de onderkant en alles in piepkleine lettertjes)
    Maar vaak de tijd ervoor nemen om te denken wat heb ik nodig,hoeveel heb ik nodig en het dan ook nog eens op je boodschappenbriefje te zetten en alles te verzamelen in de winkel…… Pffff vaak zooo handig die kant en klare producten! Maar met dit recept zet je me wel weer aan het denken !Bij de volgende inkoop van eiersalade gaan we het schap kant en klaar voorbij en gaan we aan de slag.

    • Ik snap helemaal wat je zegt Belinda, maar wat ik graag wil bereiken – mensen inspireren en laten nadenken over wat ze eten – dat heb ik bereikt. Lees eens wat je eet, probeer het dan 1x zelf en constateer dat het lekkerder is, gezonder, puurder en goedkoper! Dan is tijd dus het enige dat nodig is 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.