8 Comments

 1. Helga Poot

  Omgekeerde vitella tonato, ik hoef het recept maar te lezen, om te weten dat het heel lekker is en makkelijk! Ga het zeker maken. Prettige feestdagen!

 2. Jan van Laarhoven

  Fantastisch. Met dit recept ben ik erg blij. Vitello tonnato is voort mij een ultiem voorgerecht uit de Italiaanse keuken, maar ik kan het haast niet maken omdat ik geen geavanceerde snijmachine heb. Deze omgekeerde versie zal wel zeker lukken en ook goed smaken. Buitengewoon hartelijk dank voor deze mooie vondst.

  • Hallo Jan,

   Wat een heerlijke reactie op mijn recept! Ik ben benieuwd of het je gaat bevallen: ik vond het geweldig in elk geval!
   Een tip voor het ontbreken van een snijmachine (ik heb er ook geen) is aan de slager vragen of hij het voor je wilt snijden.
   Ik koop bij hem het vlees, bereid het dan en voordat ik het nodig heb, neem ik het weer mee, zodat hij het kan snijden.

   Veel succes en nog meer plezier toegewenst bij het bereiden van de omgekeerde vitello tonato!
   Pascal

 3. Jan van Laarhoven

  Gisteren gemaakt voor onze gasten en het was inderdaad voortreffelijk volgens iedereen. Makkelijk recept. Ik zou alleen de saus nog wat gladder willen krijgen, maar dat zal moeilijk zijn door de fricandeau. Nogmaals dank.

  • Hallo Jan,
   Wat leuk om te lezen dat het is bevallen!
   Ik had de staafmixer gebruikt om het fijn te krijgen, maar misschien maal ik het volgende keer nog in de vleesmolen.
   Dank voor het delen van je enthousiaste reactie en een fijne avond verder!
   Pascal

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.