4 Comments

 1. Lucienne Stevens

  Hey Pascale ik lees èn maak je recepten regelmatig maar heb je nog nooit een reactie gegeven, nou deze hutspot is ècht een leuke en lekkere versie!! Ik woon, na 35 jaar Frankrijk, nu in Spanje, mijn schoonmoeder was van Spaanse afkomst in Casablanca geboren dus mengde veel Spaans en Noord-Afrikaans in haar recepten, dat heb ik van haar geleerd maar hutspot is niet echt hun ding 😂ik hoop nog veel lekkere dingen te zien in Vivelavie en zal proberen wat reacties te plaatsen. Groetjes van een Vallekebergs Maedsje

  • Hallo Valkebergs Maedsje,
   Wat een leuke reactie! …en niet alleen omdat ik uit Hulsberg kom natuurlijk! Wat leuk dat je al vaker recepten hebt gemaakt en nóg leuker dat je nu zo enthousiast reageert! Ik vind de Noord Afrikaanse keuken ontzettend smaakvol en hou van het kruidengebruik, dus vandaar dat ik daarop was uitgekomen in mijn zoektocht naar een afwisseling op de Hollandse hutspot.
   Veel plezier verder met alles dat nog gaat komen (en er komen nog wat mooie recepten aan hoor!),
   Groeten, Pascal

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.