Om te beginnen ga ik jullie het allerbeste toewensen voor aankomend (kook)jaar en alle jaren die daarop volgen! Ik hoop dat ik jullie weer kan inspireren en dat ik het zelf inspirerend genoeg blijf vinden om de hoeveelheid tijd die ik in de keuken en de bijbehorende recepten investeer terug te in fantastische creaties op het bord. Mijn kerstvakantie is voorbij gevlogen: ik heb genoten van de qualititytime met mijn gezin en zij hebben weer genoten van mijn creativiteit, dus voorlopig zit dat wel goed.

Ik ga net als na de zomervakantie van 2017 weer van start met 2 recepten per week: op dinsdag en zaterdag. Af en toe zullen tussendoor wat ‘extraatjes’ komen, maar ik schat dat ik 2 per week wel kan volhouden. Mocht dat niet zo zijn dan horen jullie dat natuurlijk!

Verder geldt natuurlijk altijd: als jullie vragen of suggesties hebben – stel ze!

Met hartelijke kookgroet,

Pascal

here we go again

BewarenBewaren

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.