2 Comments

  1. Belinda

    Mmmmm seed good oet, vroeg me alleen af waar de alabamasaus voor smaak heeft? En zelf vindt ik detomatenwraps net ff iets mee smaak hebben en zou bij deze heerlijk combi ook goed kunnen ,toch?

    Ik zou zeggen pull on.En nu nog een foodtruck!!!!!!!
    Groetjes Belinda

    • He Belinda, ik neem je volgende keer wel wat mee (als ik er aan denk 😉 – Alabama white is gebaseerd op mayonaise en heeft subtiele toevoegingen van pittig (door peper), zuur (door meer azijn) en zoet (door honing). Als ik het zo uitschrijf moet ik ‘m gewoon zelf gaan maken. Je zou er natuurlijk een tomatenbasis aan kunnen meegeven, maar deze benadering is helemaal anders en dat maakt dit zo leuk: je proeft nu de inhoud namelijk veel beter! Maar: alles kan natuurlijk – ook ‘gewone’ BBQsaus op tomatenbasis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.