Dit is weer zoiets; een recept is het natuurlijk niet, maar wel lekker dus daarom deel ik het met jullie. Het idee is ontzettend eenvoudig: carpaccio is een verzamelnaam van ‘dungesneden’, dus in dit geval van frikandel. En dan nog speciaal maken en gezellig garneren. En klaar!

Ingrediënten:

  • 1 frikandel per persoon
  • mayonaise
  • curry
  • rode ui
  • peterselie om te garneren

Bereidingswijze:

Bak de frikandellen in de frietpan. Eenmaal klaar schaaf je met een kaasschaaf plakken ervan. Leg de plakken gezellig op het bord en maak het speciaal door mayonaise, curry en gesnipperde ui toe te voegen. Garneer het geheel met peterselie.

Smakelijk!

het smakelijke eindresultaat
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.