9 Comments

  • Hoi,
   Ik experimenteer continu, dus aan de kruiden heb ik niks gewijzigd; de pekeltijd & sous vide bereiding is vandaag aangepast ja. Ik zal in de loop van deze week het recept aanpassen…
   Dank voor je reminder en een aangename avond verder!
   Pascal

 1. Frans

  Zelf gebruik ik die 24 uur op 74 ook altijd, ben een beetje bang ivm bacteriën op 57 graden vooral omdat ik in verband met een transparante alleen gaar vlees mag eten. Dit om bacteriële ontstekingen te voorkomen.

  • Hoi Frans,
   Ik zou niet zo bang zijn voor die bacteriën op 57 graden, want door de lange tijd is het vlees echt wel gaar door pasteurisatie. Dat is natuurlijk erg gemakkelijk gezegd voor iemand die daar niks van te vrezen heeft op dat gebied.
   …als het maar lekker is en dat is het zeker op 74 graden!
   Veel kookplezier verder!
   Pascal

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.