Zo dan; wie had dat gedacht 6 jaar geleden, dat ik het zo leuk zou vinden én dat het zo’n succes zou worden! Ik had het natuurlijk wel gehoopt, maar nooit over durven dromen; ongeveer 640 recepten, bijna 600 trouwe fans en meer dan 500 unieke bezoekers per dag!

Er wordt steeds meer gereageerd – dat vind ik natuurlijk super – en ik ben ook nog regelmatig verrast over de plaatsen waar mijn recepten opduiken. Dat betekent dat ‘chef #vivelavie inspireert’ ook daadwerkelijk zo is.

Blijf reageren, blijf koken, klasse! Als jullie doorgaan, dan ga ik ook door!

Groeten,

Pascal

6 jaar inspireren
Print Friendly, PDF & Email

13 Comments

  1. jose schneiders

    Wat een mijlpaal Pascal . Inspiratie ten top . Proficiat . Ik zou er een boekwerk van willen zien. Een hobby die je elke dag kunt bedrijven en waarmee je andere mensen ook nog blij maakt. Ik hoop dat je er nog lang heel veel plezier uit haalt. Grtjsss

  2. Hey Chef, mijn receptenboek is al aardig uitgebreid met je recepten en er wordt regelmatig gebruik van gemaakt. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, zolang jij blijft genieten, geniet ik met je mee 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.