8 Comments

 1. Hans

  Ziet er lekker uit, ga ik vandaag uitproberen. Maarre, mijn variant is frituren in de airfryer i.p.v. in de friture. Groet, Hans.

  • Hoi Hans,
   Leuk dat je het gaat uitproberen; laat me graag straks het resultaat weten over de airfryer. Dat gaat uiteraard lukken, maar ik kreeg daar al een vraag over van iemand en vind het prettig om te weten dat het lukt.
   Ik ben benieuwd; in elk geval veel succes en nog meer plezier gewenst!
   Pascal

  • He Nic,
   Alvast heel veel succes en nog meer plezier gewenst; ik vond (maar dat staat ook het recept) de smaak goed, maar de structuur mocht wat ‘losser’ – het is erg vast zo – maar de basis is er!
   Gruesse, Pascal

 2. Stijn Verspeet

  Ik heb de frikandellen gemaakt en ze waren super. Alles was in 1 keer op. Kleine tip: spuit de worsten dunner dan het gewenste eindresultaat. Bij het pocheren zwellen ze nog wat

  • Hoi Stijn,
   Wat leuk dat je de frikandellen hebt gemaakt!
   Ik had op het oog een mondstuk van de spuitzak gepakt en zal inderdaad volgende keer een kleinere gebruiken; goede tip!
   Groeten, Pascal

   • Stijn Verspeet

    Ik had juist hetzelfde gedaan en, afgaande op uw foto’s, bekwam ik een zelfde resultaat. Volgende keer maak ze ook iets minder pikant voor de allerkleinste smulpapen

    • Hoi Stijn,
     Al doende leert men 🙂
     En ik was er zo enthousiast over dat ik ook gelijk de eerste poging publiceerde. Soms probeer ik recepten vaker uit om tot een optimaal resultaat te komen, maar dat lukte me bij dit recept niet.
     En inderdaad – pittigheid en kleine kinderen dat gaat niet goed samen; ik zet dat er soms bij, maar in dit geval niet. Goed dat je dit noemt, dan ga ik er weer op letten!
     Veel kookplezier!
     Pascal

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.